Mi az a reszponzív web design?

Az okostelefonok, táblagépek, laptop-ok hatalmas fejlődésen mentek keresztül az utóbbi években. A Morgan Stanley legfrissebb kutatása szerint 2014-től már többen interneteznek valamilyen mobil eszközről, mint hagyományos asztali számítógépről.

Bővebben ...

Weboldal analízis, honlap audit

A szolgáltatás célja a honlap azon oldalainak, területeinek, keresőoptimalizálás hibáinak feltérképezése, amelyek hatással vannak a Google helyezésekre illetve a felhasználói élményre. A javasolt javítások elvégzése után a kereső helyezések javulnak, a honlap látogatottság és a megrendelések száma növekszik.

Tapasztalataink alapján a durva hiányosságok javítása esetén 25-30%-al, a kisebb hibák javítása esetén 5-15%-al javul a konverzió, növekszik a weboldalból származó bevétel.

Bővebben ...

Reszponzív weboldal készítés legfontosabb tudnivalók

Talán hallottál már a „mobilgeddonról” – arról a Google-frissítésről van szó, mely 2015. április 21-étől a mobilos kereséseknél a mobilra optimalizált oldalakat előnyben részesíti (logikusan), míg a mobilra nem optimalizált weboldalakat hátrébb rangsorolja. Ha mobiloptimalizálásról van szó, akkor az egyik kulcsfogalom a „reszponzív weboldal”.

Bővebben ....

Weboldal UX audit

Nem vagy elégedett weboldalad teljesítményével? Úgy érzed valamin változtatni kellene, de nem tudod pontosan min? Az UX auditot neked találták ki. Rávilágít weboldalad gyengeségeire és konkrét javaslatokat ad a hibák kijavítására. A végeredmény elégedett látogatók és több ügyfél lesz. Olvasd el mi fán terem az UX audit és hogyan tud segíteni neked!

Bővebben ....